Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bot ayakkabı giymek

Rüyada bot ayakkabı giymek

Rüyada bot ayakkabı giymek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, çok üzüntü duyulacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işarettir.

Rüyada bot ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Rüyada bot ayakkabı giymek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bot ayakkabı kaybetmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı bot çizme görmek iyi huylar edineceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına delalettir.

Rüyada bot ve ayakkabı görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı bot görmek bir yandan cenaze olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bot ayakkabı görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı botu görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ve bot görmek tüm arzularının yerine geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments