Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bot giymek

Rüyada beyaz bot giymek

Rüyada beyaz bot giymek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bot giymek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bot giymek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Rüyada yeşil bot giymek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza alamet eder.

Rüyada kahverengi bot giymek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bot giymek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının botunu giymek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, tebrik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına bot giymek zengin için yoksulluğa, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments