Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık bot giymek

Rüyada yırtık bot giymek

Rüyada yırtık bot giymek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, mal ve para sahibi olacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık bot giymek gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada yırtık bot giymek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yırtık bot görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Rüyada asker botu giymek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeni bot giymek kariyer sahibi olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının botunu giymek büyük düşüneceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah bot giymek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizme bot giymek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments