Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri bot giymek

Rüyada askeri bot giymek

Rüyada askeri bot giymek ticaret dünyasında adının yayılacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, hile ile mal elde etmeye, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalettir.

Rüyada askeri bot giymek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yapacağınız yürüyüşlerle zinde hissedebilirsiniz.

Rüyada askeri bot giymek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada askeri bot görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin bot giydiğini görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada beyaz bot giymek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada başkasının botunu giymek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada yeşil bot giymek geleceğinin de çok parlak olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker botu giymek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments