Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bot giymek

Rüyada yeşil bot giymek

Rüyada yeşil bot giymek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, koltuğunun yükseleceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bot giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada yeşil bot giymek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işarettir.

Rüyada başkasının botunu giymek kime gideceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah bot giymek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağına bot giymek yaşamının uzun olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bot giymek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, mal ve mülk sahibi olmaya delalettir.

Rüyada birinin bot giydiğini görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bot giymek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments