Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak bir şey istemek

Rüyada ağlayarak bir şey istemek

Rüyada ağlayarak bir şey istemek lükse ve konfora kavuşacağına, toplumda yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işarettir.

Rüyada ağlayarak bir şey istemek gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Rüyada ağlayarak bir şey istemek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada ölüden bir şey istemek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada istediğin şeyi almak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada istediği şeyi görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek hedeflerine ulaşacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada istediğimiz şeyi görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments