Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok istediğin bir şeyi almak

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yapacağınız konuşmalar hayatınızla ilgili olaylara farklı açılardan bakmanıza yardım edebilir.

Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden bir şey istemek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek masabaşı bir işe girileceğine, hile ile mal elde etmeye, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisinden bir şey istemek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok istediğin bir şeyin olduğunu görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada istediğin şeyin olduğunu görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, unvan sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments