Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediği şeyi görmek

Rüyada istediği şeyi görmek

Rüyada istediği şeyi görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada istediği şeyi gördüyseniz:

  • Belli konuları şimdiden dile getirmemekte veya fikirleri paylaşmamakta fayda var.

Rüyada istediğin şeyi görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine yorulur.

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına inanılır.

Rüyada birisinden bir şey istemek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediği bir şeyin olduğunu görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan bir şey istemek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada olmasını istediğin bir şey görmek anne baba dualarının alınacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments