Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boğazını kesmek

Rüyada başkasının boğazını kesmek

Rüyada başkasının boğazını kesmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine inanılır.

Rüyada başkasının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kendi işinin sahibi olacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada eşinin boğazını kesmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin boğazını kesmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, güven kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını kesmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ileri gideceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kendi boğazını kesmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin boğazını kesmek ona emek vereceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada adamın boğazını kesmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın boğazı kesmek endişelerinin yerini umudun alacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, tebrik edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments