Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağı ağrımak

Rüyada kulağı ağrımak

Rüyada kulağı ağrımak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada kulağı ağrımak gördüyseniz:

  • Sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyerek çevrenizi hayretler içinde bırakabilirsiniz.Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada kulağın ağrıdığını görmek seyahatlere katılacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hasta ise iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek stresini atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kulağı ağrımak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dizlerinin ağrıdığını görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, neşesini kaçıracağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada başkasının dişinin ağrıdığını görmek yeni şeyler deneneceğine, destek göreceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayağının ağrıdığını görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments