Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün ağrıdığını görmek

Rüyada gözünün ağrıdığını görmek

Rüyada gözünün ağrıdığını görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada gözünün ağrıdığını gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Rüyada gözü ağrımak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına yorulur.

Rüyada gözlerinin ağrıdığını görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, işlerin günden güne açılacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gözünün ağrıdığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, çok daha fazla adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı ağrımak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek güçten düşeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının ağrıdığını görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada karın ağrımak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine delalettir.

Rüyada bacağı ağrımak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments