Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin ağrıdığını görmek

Rüyada gözlerinin ağrıdığını görmek

Rüyada gözlerinin ağrıdığını görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, çok kötü günler geçirileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet eder.

Rüyada gözlerinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bundan sonra ne yapmanız gerektiği konusunda üzerinizde baskı kurmak isteyebilirler.

Rüyada gözü ağrımak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına rivayet eder.

Rüyada gözünün ağrıdığını görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin ağrıdığını görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada dişin ağrıdığını görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada karnın ağrıdığını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada göğsü ağrımak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına yorulur.

Rüyada bir yerinin ağrıdığını görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, kariyer planının altüst olacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments