Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balgam yutmak

Rüyada balgam yutmak

Rüyada balgam yutmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balgam yutmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Rüyada balgam yutmak bir koyduğu işten üç alacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah balgam görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının balgamını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada siyah balgam çıkarmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil balgam çıkartmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments