Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bacağının kırıldığını görmek

Rüyada başkasının bacağının kırıldığını görmek

Rüyada başkasının bacağının kırıldığını görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kazancını çoğaltacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada başkasının bacağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın, gerekli olacaklar.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, bereketli yağmurlara işaret eder.

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek onurlu bir yaşam süreceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, alın terinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bacağının kırılmasını görmek yaklaşan güzel günlere, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bacağının kırıldığını görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak kırılması görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, yüzüne kan geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağı kırılmış birini görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments