Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yanlış yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada bacağı kırılmak bazı konularda konuşulacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, zenginliğinin süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek geride bırakacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağının kırıldığını görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına yorulur.

Rüyada bacağı kırılan birini görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bacağın kırıldığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağının kırılmasını görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments