Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, saygınlığını yitireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine işarettir.

Rüyada bacaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Rüyada bacağının kırılmasını görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, vefa göstereceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağı kırılan birini görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağın kırıldığını görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının bacağının kırıldığını görmek dirliğin bozulabileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağının kırıldığını görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, neşe içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bir anda atılıma geçeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments