Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak kırılması görmek

Rüyada bacak kırılması görmek

Rüyada bacak kırılması görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, güzel bir iş fırsatına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine alamet eder.

Rüyada bacak kırılması gördüyseniz:

  • Tesadüfi olaylar belli konulardaki yöntemleriniz, ilişkileriniz, uzun vadeli planlarınız veya fikirleriniz üzerinde yaratıcı etkiler oluşturabilir.

Rüyada bacağı kırılan birini görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahata ereceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına tabir olunur.

Rüyada bacağı kırılmak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine tabir olunur.

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işarettir.

Rüyada bacağı kırılmış birini görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, haksızlığa uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bacak kırılması görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, huzurlu günler geçirileceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış bacak görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek kalp kıracağına, dertlerin aşılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments