Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının kırıldığını görmek

Rüyada bacağının kırıldığını görmek

Rüyada bacağının kırıldığını görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada bacağının kırıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Rüyada bacağın kırıldığını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada bacağının kırıldığını görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, patron olunacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kırılması görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bacağı kırılmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine rivayet eder.

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments