Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak kesilmek

Rüyada bacak kesilmek

Rüyada bacak kesilmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada bacak kesilmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerin peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek işindeki verimin artacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada bacak kesilmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek dertlerin sona ereceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalettir.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları kesilmek huzursuz olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments