Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kendine döneceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına yorulur.

Rüyada bacakları kesilmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulur.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına alamet eder.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments