Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bacağını kesmek

Rüyada başkasının bacağını kesmek

Rüyada başkasının bacağını kesmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bacağını kesmek gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız bazı konularda sizi engelliyor olabilir.

Rüyada bıçakla bacak kesmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, birikim yapacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek bacağı kesmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, hayatın pahalılaşmasına, her istediğini elde edeceğine inanılır.

Rüyada bacak kılı kesmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarını kesmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına yorulur.

Rüyada köpek bacağı kesmek hastalıklarının biteceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının bacağını kesmek işlerinin sarpa saracağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada kol bacak kesmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine delalettir.

Rüyada köpeğin bacağını kesmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments