Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek bacağı kesmek

Rüyada bebek bacağı kesmek

Rüyada bebek bacağı kesmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, bedeninin de iyileşeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek bacağı kesmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Rüyada bebek bacağı kesmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bacağını kesmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, maddi olarak zayıflayacağına işarettir.

Rüyada bıçakla bacak kesmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına alamet eder.

Rüyada koyun bacağı kesmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, bir araya geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada bacağını kesmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada köpek bacağı kesmek çok büyük yenilikler yapacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada baltayla bacak kesmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin bacağını kesmek hanenizde bolluk olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments