Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek bacağı kesmek

Rüyada köpek bacağı kesmek

Rüyada köpek bacağı kesmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, bir işe soyunacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek bacağı kesmek gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Rüyada köpeğin bacağını kesmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet eder.

Rüyada köpek bacağı kesmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada bacağını kesmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada bacak kıllarını kesmek bedeninin şifa bulacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla bacak kesmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada kol bacak kesmek küslerin ve kırgınların barışacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işarettir.

Rüyada bacak kılı kesmek çekilen hasretin biteceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada baltayla bacak kesmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kindar olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments