Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol bacak kesmek

Rüyada kol bacak kesmek

Rüyada kol bacak kesmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada kol bacak kesmek gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Rüyada kol bacak kesmek çarelere kavuşacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, gözyaşına boğulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada kopuk kol bacak görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, zorluklarla boğuşulacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek işinde büyük başarılar alacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalettir.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sağlıklı bir kişi olmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments