Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla bacak kesmek

Rüyada bıçakla bacak kesmek

Rüyada bıçakla bacak kesmek isabetli adımlar atılacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla bacak kesmek gördüyseniz:

  • Sizin için önem taşıyan konuları zorlamanız gerekiyor.

Rüyada bıçakla bacak kesmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına alamet eder.

Rüyada bacaktan bıçaklanmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, başarılı adımlar atacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağının bıçaklandığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ bacağından bıçaklanmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaktan bıçaklandığını görmek yalan söyleyeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağından bıçaklandığını görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağını kesmek strese gireceğine, gergin olacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bacağını kesmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments