Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarını kesmek

Rüyada bacaklarını kesmek

Rüyada bacaklarını kesmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada bacaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler normal tarzlarının tamamıyla dışında davranarak sizi şaşırtabilirler.

Rüyada baltayla bacak kesmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada bacaklarını kesmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine alamet eder.

Rüyada bacak kıllarını kesmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada kol bacak kesmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek bacağı kesmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla bacak kesmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak kılı kesmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bacağını kesmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, fakirlikten kurtulmaya, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments