Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin bacağını kesmek

Rüyada köpeğin bacağını kesmek

Rüyada köpeğin bacağını kesmek kendisini geliştireceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin bacağını kesmek gördüyseniz:

  • Rekabet anında sürprizler sizi güçlü kılabilir.

Rüyada köpeğin bacağını kesmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, sadece kendisini düşüneceğine, çok yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek bacağı kesmek aile hayatına adım atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada baltayla bacak kesmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalettir.

Rüyada bacaklarını kesmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işarettir.

Rüyada bıçakla bacak kesmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun bacağı kesmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada başkasının bacağını kesmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına alamet eder.

Rüyada kol bacak kesmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments