Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak kılı kesmek

Rüyada bacak kılı kesmek

Rüyada bacak kılı kesmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacak kılı kesmek gördüyseniz:

  • Kendi duygularınızı yanlış değerlendirme meylindesiniz.

Rüyada bacak kılı kesmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, umutsuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bacak kıllarını kesmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Rüyada bacağını kesmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bebek bacağı kesmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının bacağını kesmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla bacak kesmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Rüyada kol bacak kesmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin bacağını kesmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments