Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kimseyle konuşmayacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sorunları mantıklı şekilde ele almanız işe yarar çözümler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek her şeyin yolunda gideceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet eder.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments