Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, ele geçen parada artış olacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Hiç beklenilmeyen bir kaynaktan duygusal veya ekonomik bir girişiminizle ilgili destek gelebilir.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yüzünün hep güleceğine yorulur.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, maddi olanaklarının artacağına, her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini görmek düşmanlarla beraber oturmaya, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine tabir olunur.

Rüyada parmağın kesilmesini görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments