Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağın kesildiğini görmek

Rüyada parmağın kesildiğini görmek

Rüyada parmağın kesildiğini görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmalı, sorular sormalısınız.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, zorluklarının kalmayacağına yorulur.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet eder.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada parmağının kesildiğini görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işarettir.

Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek rahatın ve konforun geleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmak kesilmesi görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments