Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinde bazı terslikler gelişebilir.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, prestij kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalettir.

Rüyada parmak kesildiğini görmek tabiri caizse can bulacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments