Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, büyük bir sorun oluşacağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işarettir.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek kazancının düşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya inanılır.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek ortalığın karışacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada ayak baş parmak görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments