Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak koktuğunu görmek

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada sarımsak koktuğunu gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler bazı programlarınızın ya da planlarınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kendinin koktuğunu görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini koklayarak öpmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, huzur ve mutluluk bulacağına tabir olunur.

Rüyada kokmuş çorap görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada öpüşüp koklaşmak az da olsa feraha çıkılacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek neşesinin yerine geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel koktuğunu görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments