Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının arsa aldığını görmek

Rüyada başkasının arsa aldığını görmek

Rüyada başkasının arsa aldığını görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, dertlerine derman arayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada başkasının arsa aldığını gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada arsa aldığını görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin arsa aldığını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının arsa aldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının arsasını görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük arsa görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine inanılır.

Rüyada arsa aramak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, evini ve ailesini unutacağına yorulur.

Rüyada arsa alıp satmak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş arsa görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments