Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa alıp satmak

Rüyada arsa alıp satmak

Rüyada arsa alıp satmak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işarettir.

Rüyada arsa alıp satmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada arsa alıp satmak yüksek moralli olacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada arsa almaya çalışmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa alıp ev yapmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arsa satmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arsa aldığını görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, hem yeni yerler göreceğine delalettir.

Rüyada arsa sattığını görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine işarettir.

Rüyada arsa tarla görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments