Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa aldığını görmek

Rüyada arsa aldığını görmek

Rüyada arsa aldığını görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, borçlarından kurtulacağına, kişinin gönlünü alacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada arsa aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Rüyada arsa aldığını görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin arsa aldığını görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının arsa aldığını görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kötü haberler alacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada ortak arsa almak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada arsa pazarlığı yapmak kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada geniş arsa görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalet eder.

Rüyada arsa almak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, üstün başarılar alacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada arsa parsellemek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments