Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin arsa aldığını görmek

Rüyada birinin arsa aldığını görmek

Rüyada birinin arsa aldığını görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına yorulur.

Rüyada birinin arsa aldığını gördüyseniz:

  • Doğru işleri yapmak veya doğru davranmak için çalışırken oldukça zorlanabilirsiniz ya da cesur olmanız gerekebilir.

Rüyada birinin arsa aldığını görmek işindeki verimin artacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada başkasının arsa aldığını görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, insanları sakinleştireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına tabir olunur.

Rüyada arsa aldığını görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir arsa görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada arsa arazi görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Rüyada arsa almak istemek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arsa kazmak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, saygınlık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada arsa alıp ev yapmak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, iş kaybı yaşanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments