Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa aramak

Rüyada arsa aramak

Rüyada arsa aramak pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, gerçek dostluklarına odaklanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arsa aramak gördüyseniz:

  • Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada arsa aramak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, keyfin kaçacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev arsa görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada arsa satın almak hayatında yokluğun başgöstereceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arsa ölçmek sermayesinin boşa gideceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine işaret eder.

Rüyada arsalar görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada arsa hediye almak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa bakmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının arsa aldığını görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments