Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük arsa görmek

Rüyada büyük arsa görmek

Rüyada büyük arsa görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, işlerini düzene sokacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük arsa gördüyseniz:

  • Belli konulardaki fikirlerinizi bilinir hale getirmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük bir arsa görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük arsa görmek hevesinin kursağında kalacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsaya ev yaptırmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada arsa çevirmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arsa sahibi olduğunu görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada arsa sattığını görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işarettir.

Rüyada ev arsa görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kimse ile tartışmayacağına alamet eder.

Rüyada ev ve arsa almak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments