Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının arsasını görmek

Rüyada başkasının arsasını görmek

Rüyada başkasının arsasını görmek ticaretinin gelişeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada başkasının arsasını gördüyseniz:

  • Kendinize aşırı güvenmeyin.

Rüyada arsa ve ev görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir arsa görmek zorluklarla boğuşulacağına, işi ile gündeme geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada arsa çevirmek şansın açılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada yeşil arsa görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, takdir edilen kişi olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arsa bakmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arsa aldığını görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet eder.

Rüyada arsa pazarlığı yapmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada arsa arazi görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments