Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının armut yediğini görmek

Rüyada başkasının armut yediğini görmek

Rüyada başkasının armut yediğini görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, onlara doyasıya sarılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının armut yediğini gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapma veya elde etme konusunda size yardımcı olabilecek aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada başkasının armut yediğini görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada armut yediğini görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, çok sevineceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu armut yediğini görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil armut yediğini görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada armut koparıp yemek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Rüyada dağ armudu görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, geçim derdinden kurtulacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına yorulur.

Rüyada yeşil armut yemek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut ağacından armut yemek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments