Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut ağacından armut yemek

Rüyada armut ağacından armut yemek

Rüyada armut ağacından armut yemek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada armut ağacından armut yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya dış görünümünüze ya da imajınıza katkısı olacak değişiklikler yapmanız durumunda sizi çok olumlu etkileyecek işlere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada ağaçtan armut yemek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut ağacından armut yemek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta armut toplamak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma armut ağacı görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan armut koparmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına inanılır.

Rüyada ağaçta armut koparmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut almak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, evlat sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments