Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ armudu görmek

Rüyada dağ armudu görmek

Rüyada dağ armudu görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ armudu gördüyseniz:

  • Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemelisin.

Rüyada dağ armudu yemek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yardımcı olmayacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada dağ armudu görmek borçları varsa ödeyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, yeni bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine armut vermek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, şükrederek yaşayacağına inanılır.

Rüyada armut kurusu görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan armut yemek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hayır vereceğine alamet eder.

Rüyada armut ağacına çıkmak hedeflere ulaşamayacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına yorulur.

Rüyada yeşil armut yediğini görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varlıklı kimse olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına delalettir.

Rüyada yeşil armut toplamak o işin tüm risklerini göze alacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments