Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil armut yediğini görmek

Rüyada yeşil armut yediğini görmek

Rüyada yeşil armut yediğini görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil armut yediğini gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada yeşil armut yediğini görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada sulu armut yediğini görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının armut yediğini görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut yediğini görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada yeşil armut yemek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalettir.

Rüyada yeşil armut toplamak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yanlış işler yapacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil armut görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments