Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil armut yemek

Rüyada yeşil armut yemek

Rüyada yeşil armut yemek büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil armut yemek gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Rüyada yeşil armut yemek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil armut toplamak bereketi ve zenginliği bulacağına, kısmetin bollaşacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil armut görmek tüm kederinin uçup gideceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada yeşil armut yediğini görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet eder.

Rüyada armut yemek ve toplamak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada incir ve armut yemek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, içine kapanacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut yemek görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dalında armut yemek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments