Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut koparıp yemek

Rüyada armut koparıp yemek

Rüyada armut koparıp yemek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada armut koparıp yemek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular sürpriz şekilde olumlu ilerleyebilir ya da sürpriz olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada dağ armudu yemek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kazançlı çıkacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede armut yemek çok büyük atılımlar yapılacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı armut yemek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada çürük armut yemek elindekilerinin kıymetini bileceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sulu armut yemek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, işlerin aksayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada elma armut yemek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut yemek görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgun armut yemek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments