Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu armut yediğini görmek

Rüyada sulu armut yediğini görmek

Rüyada sulu armut yediğini görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sulu armut yediğini gördüyseniz:

  • Herşeyin daha fazlasını elde edebileceğiniz senaryoların içindesiniz veya içine girmek üzeresiniz.

Rüyada sulu armut yediğini görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada sulu armut yemek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada sulu armut görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut yediğini görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil armut yediğini görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının armut yediğini görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu yeşillik görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulur.

Rüyada sulu kar yağdığını görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, yolunun hep açık olacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments