Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut yediğini görmek

Rüyada armut yediğini görmek

Rüyada armut yediğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına yorulur.

Rüyada armut yediğini gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Rüyada yeşil armut yediğini görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının armut yediğini görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalet eder.

Rüyada armut yediğini görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada sulu armut yediğini görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ armudu yemek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, bol para kazanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut tatlısı görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım armut görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına tabir olunur.

Rüyada armut seçmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments