Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük altın saymak

Rüyada büyük altın saymak

Rüyada büyük altın saymak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük altın saymak gördüyseniz:

  • Problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada büyük altın saymak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada küçük altın saymak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine inanılır.

Rüyada altın saydığını görmek düşmanından kurtulmaya, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın görüp saymak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Rüyada altın para saymak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada altın lira saymak dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, ulvi kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının altınlarını saymak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik saymak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments